Ledige stillinger

På Skolen på Slotsvænget er vi altid interesserede i at høre fra dig, der gerne vil arbejde med vores målgruppe af børn. Du er velkommen til at ringe og få en snak på tlf. 48476777 eller du kan sende en ansøgning til kp@slotsvaenget.dk.

Lærer til Skolen på Slotsvænget

På Skolen på Slotsvænget arbejder 25 engagerede kollegaer tæt sammen om at skabe optimale rammer for læring og udvikling for børn, der primært er visiteret fra kommunerne. Kendetegnende for vores elever er, at de har faglige vanskeligheder og sociale udfordringer.

Profil:

Linjefag i dansk og gerne fransk og/eller madkundskab.
Gerne kendskab til børnegruppen, men vi deler vores erfaringer. Det vigtigste er, at du brænder for at gøre en forskel for vores børn.

Som person er du empatisk, robust og vedholdende. Du brænder for at skabe en meningsfyldt fremtid for børnene og du forstår, at vi er sammen om at løfte udviklingen for det enkelte barn. Du bevarer roen, har overblik og vil tage ansvar – også når vi løber stærkt.

Vi tilbyder:

En lille skole, hvor alle har en funktion og betydning.
Selvstændigt ansvar og masser af tillid til at løfte dine opgaver – både alene og i dit team.
Plads til nye ideer og mulighed for at tænke ud af boksen.
Dine kommende kollegaer er engagerede og arbejdsopgaverne er mangfoldige og afvekslende – båret af et stærkt sammenhold.
Uddannelse sammen med dine kollegaer.

Skolen på Slotsvænget er lille kost-og dagskole, der ligger naturskønt i Fredensborg med slottet og Esrum sø som nærmeste naboer.
Vi har i alt plads til 32 kostelever og ca. 30 dagelever, der med deres forskellige udfordringer kalder på stor faglighed og helhedsorienteret indsats.
Du er velkommen til at ringe og få en snak med forstander Kasper Pavar.

Ansøgningsfrist d. 21. juni kl. 12.00. Samtaler afholdes i uge 26.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Hent som PDF